Jak wyświetlić sugerowane filmy w trybie pełnoekranowym na YouTube


Jak wyświetlić sugerowane filmy w trybie pełnoekranowym na YouTube

Podczas odtwarzania filmu wideo w serwisie YouTube wyświetlane są sugestie dotyczące innych filmów wideo zegarek. W ten sposób kończysz schodząc z króliczej dziury; oglądasz jeden sugerowany film po drugim. Zanim się zorientujesz, jest godzina czternasta. Aplikacja YouTube na iOS i Androida wyświetla sugerowane filmy pod odtwarzaczem wideo. Dzieje się tak, gdy wideo jest otwarte w standardowym trybie przeglądania. Jeśli przejdziesz do trybu pełnoekranowego, sugerowane filmy znikają lub tak jak kiedyś. Aktualizacja aplikacji pozwala teraz wyświetlać sugerowane filmy w trybie pełnoekranowym w serwisie YouTube. Oto jak.

Po pierwsze rzeczy pierwsze; zaktualizuj aplikację YouTube. Na iOS potrzebujesz wersji 12.06, a na Androida potrzebujesz wersji 12.05.53.

Otwórz YouTube, dotknij wideo i przejdź do trybu pełnoekranowego. Gdy elementy sterujące odtwarzaniem / pauzą są widoczne na ekranie, towarzyszy im wstążka u dołu. Przesuń palcem w górę na tej wstążce, aby ją rozwinąć.

Pokazuje wszystkie sugerowane filmy dla tego, który oglądasz. Jeśli oglądasz playlistę, pokaże ci ona następny film w składzie.


Jak włączyć powiadomienia o wszystkich tweetach za pomocą konta na Twitterze

Jak włączyć powiadomienia o wszystkich tweetach za pomocą konta na Twitterze

Jeśli włączysz powiadomienia dla aplikacji Twitter, powiadomi Cię, gdy ktoś doda Ci uwagę w tweecie, lub faworytów lub poda dalej coś, co zrobiłeś na Twitterze. Będzie także czasami wskazywać, kiedy kilka kont tweetuje o tym samym. Do tej pory aplikacja Twitter nie pozwala śledzić i otrzymywać powiadomień o wszystkich tweetach związanych z określonym hashtagiem.

(Android)

Odkładanie strony lub osoby na Facebooku na 30 dni

Odkładanie strony lub osoby na Facebooku na 30 dni

Najważniejsze wydarzenia z życia, społeczne lub polityczne zwykle tworzą ludzi i strony Facebook post częściej. Wydarzenia mogą nawet przechylić publikowane posty, aby nie dotyczyły tematu, który pierwotnie był zainteresowany, gdy strona była lubiana. Zawsze możesz nie lubić lub przestań zaprzyjaźniać się z ludźmi i stronami, ale Facebook ma lepsze rozwiązanie; użyj przycisku drzemki.

(Android)